Victoria Beckham, pe locul întâi în topul antreprenorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cea mai bună din Marea Britanie

Victoria Beckham, pe locul întâi în topul antreprenorilor

Monden 28 Octombrie 2014 / 00:00 470 accesări

Fosta Posh Spice, nimeni alta decât Victoria Beckham, a făcut până acum dovada simțului pe care îl are pentru afaceri, iar acum, alegerile sale au fost încununate cu primul loc în topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014. Clasamentul cât se poate de serios a fost realizat de revista britanică de afaceri ”Management Today”.

Fostă membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este, în prezent, un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerată una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera în business a vedetei pare să eclipseze succesul avut în domeniul muzicii. Topul ia în calcul averea totală, numărul de locuri de muncă create de un antreprenor şi cifrele de vânzări ale companiei acestuia. Brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, o creştere de 2.900% în ultimii cinci ani şi o creştere de 3.233% a numărului de angajaţi, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea. ”Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc în top”, a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului care a folosit datele economice ale Companies House.

Victoria Beckham, a cărei avere este evaluată la 266 milioane de euro, a devenit o antreprenoare extrem de talentată în domeniul modei, potrivit revistei ”Management Today”. ”Victoria Beckham are o afacere bună, ceva talent de designer şi câteva cunoştinţe de business. Este destul de des criticată pentru că este o celebritate implicată în modă, dar nu cred că este corect. A construit ceva puternic pe baza celebrităţii sale şi acesta este un lucru foarte important. Merită să fie apreciată”, a declarat Andrew Saunders, redactor-şef adjunct al revistei.

După lansarea în 2008 a brandului propriu de modă, Victoria Beckham a primit distincţia Brandul de Modă al Anului, în cadrul galei British Fashion Awards, în 2011. Recent, vedeta şi-a deschis primul magazin în cartierul londonez de lux Mayfair. Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, s-a remarcat drept membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Victoria Beckham s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.12