Victorie pentru Farul Constanța la Sf. Gheorghe, cu Sepsi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Victorie pentru Farul Constanța la Sf. Gheorghe, cu Sepsi

Sport 19 Februarie 2024 / 21:34 738 accesări
Foto: Farul Constanța

Foto: Farul Constanța

Farul Constanța a dat lovitura în finalul meciului de la Sepsi. Dina Grameni a marcat singurul gol al partidei, în minutul 87.

Victorie superbă reușiță de "marinari" la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 1-0, o contracanditată la calificarea în play-off-ul Superligii. Un meci echilibrat, cu situații bune de a marca de ambele părți, cu Alex Buzbuchi din nou într-o zi foarte bună, cu L. Munteanu cu multă poftă de joc, cu Larie din nou impecabil în apărare și cu Grameni la locul potrivit în momentul potrivit. Mijlocașul de 22 de ani al Farului, ajuns la meciul 118 în tricoul echipei noastre, a marcat, în min.87, un gol de trei puncte foarte important în cursa pentru play-off, scrieFarul Constanța pe site-ul oficial.

Au evoluat - Sepsi (antrenor Bernd Storck): Niczuly (81 D. Moldovan) - Oroian, Ninaj, Kecskes, Ciobotariu - Păun - Kallaku (77 Aganovic), Matei (77 Varga), Ștefănescu, Fl.Ștefan (62 Dumitrescu) - Safranko (81 Rondon). Rezerve: Gedo, Oteliță, Rodriguez, Popsa, Debeljuh.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Dussaut, Larie (90+4 Sîrbu), M.Popescu, Kiki - Deaconu (73 Vînă), Queiros (54 Nedelcu), Grameni - Cr.Ganea (54 Boli), L.Munteanu, Budescu (54 Rivaldinho). Rezerve: Mușat - Gustavo, Dănuleasa, Cojocaru, Grosu, Doicaru, Stoian.

-----

Arbitrul Sebastian Colţescu, în vârstă de 46 de ani, a condus partida cu numărul 382 din carieră pe prima scenă a fotbalului românesc şi a stabilit astfel un nou record, luni seara, cu ocazia partidei dintre Sepsi OSK şi Farul Constanţa (0-1), desfăşurată la Sfântu Gheorghe, în etapa a 26-a a Superligii, potrivit site-ului FRF.Ştiri recomandate

12