Viorel Cataramă: Nu merg la miting. Locul partidelor nu e în stradă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Viorel Cataramă: Nu merg la miting. Locul partidelor nu e în stradă

Politică 26 Iunie 2018 / 13:36 952 accesări

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL București - sector 2, a declarat marţi,, că nu va ieşi în stradă, aşa cum îndeamnă liderul formaţiunii din care face parte, deoarece locul partidelor nu este în stradă.

"Nu merg la miting pentru că locul partidelor nu este în stradă, ci au alte mijloace democratice de a demonstra şi a încerca să se opună. În stradă merge societatea civilă care nu are alt loc în care să se manifeste", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă preşedintele PNL nu a primit cele mai bune sfaturi în legătură cu organizarea de marţi seara, Cataramă a răspuns:"Cred că e o reacţie emoţională şi poate fi si un sfat greşit pe care l-a primit".

Un mesaj prin care liberalii erau chemaţi în stradă a început să circule în partid încă de luni seara:"Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban."

Întrebat de MEDIAFAX despre acest subiect, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă a confirmat evenimentul de marţi seară.

"Mâine seara, la ora 19, împreună cu parlamentarii şi conducerea PNL, însotiţi de simpatizanţii partidului vom ieşi în Piaţa Victoriei", a afirmat purtătorul de cuvânt, Ionel Dancă, pentru MEDIAFAX.

Moţiunea de cenzură a PNL împotriva Cabinetului Dăncilă a fost citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, luni, şi va fi votată miercuri în Parlament.

Taguri articol


12