Viorica Dancilă, huiduită la Constanța de câțiva protestatari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Viorica Dancilă, huiduită la Constanța de câțiva protestatari

O mână de bărbați, așa-zis protestatari, au hărțuit femeile PSD prin gesturi și cuvinte incalificabile
Politică 31 August 2018 / 16:40 2385 accesări

A doua zi a Școlii de Vară a Femeilor Social Democrate a fost marcată de un incident. Câțiva protestatari au venit în fața Pavilionului Expozițional din Constanța, purtând tricouri și pancarte cu mesaje injurioase la adresa PSD. În momentul în care premierul Viorica Dăncilă, însoțită de alți membri ai Guvernului, a venit la Pavilionul Expozițional, a fost primită de cei câțiva protestatari agresivi cu huiduieli și injurii.

Protestatarii strigau "Rușine", "Analfabeta" și "Marioneta lui Dragnea". Mai mult, ei au încercat să-i agreseze pe însoțitorii premierului și să forțeze intrarea Pavilionului,îmbrâncindagenții de pază, fără succes însă.

Viorica Dăncilă a fost însoţită de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici. În câteva minute a intrat în sală, unde şedinţa a fost oprită pentru ca premierul să fie întâmpinat la sosire.

Pînă la apariția primului ministru însă, femeile PSD, pe măsură ce intrau pe aleea Pavilionului Expozițional au fost pur și simplu hărțuite incalificabil, de o mână de bărbați, așa-ziși protestatari, veniți de la București, cu gesturi și expresii incalificabile- zdrențele dracului, scârbe nenorocite, jigodiile dracului, hoațe, proaste, nesimțite, marș la spălat wc-uri.

La scurt timp după scandalul protestatarilor, în zonă a apărut un echipaj de Poliţie format din doi agenţi. Unul dintre protestatari a strigat "Ruşine Poliţiei". "Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august. (...) Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria", a spus bărbatul jurnaliştilor, făcând brusc pe mielușelul.Poliţiştii au intrat în Pavilionul Expoziţional, iar la ieşire, i-au cerut bărbatului respectiv să se legitimeze şi l-au verificat în baza de date. Agenţii au spus că nu vor aplica nicio sancţiune.

Operaţiunea a durat câteva minute.

La Pavilionul Expoziţional din Mamaia s-a desfășurat, vineri, Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD).12