Viorica Dăncilă, la Bruxelles: „Democraţia este ireversibilă în România”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Viorica Dăncilă, la Bruxelles: „Democraţia este ireversibilă în România”
Politică 04 Decembrie 2018 / 17:28 242 accesări 3 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi la Bruxelles, că democraţia este o alegerea asumată de către România, una ireversibilă şi care reprezintă "rezultatul incontestabil al parcursului nostru european”. Prim-ministrul român a susţinut, marţi o alocuţiune în cadrul deschiderii conferinţei "Cores and Peripheries in Europe? A Europe NEXT Project", organizată de Institutul ASPEN la Bruxelles. „Democraţia reprezintă rezultatul incontestabil al parcursului nostru european, o alegere pe care ne-am asumat-o şi care nu poate fi reversibilă. Europa suntem noi. Viitorul Europei înseamnă viitorul nostru şi contribuţia noastră la o lume mai bună şi mai sigură. Abordarea consensuală şi pragmatică a oricărui proiect reformator al UE e esenţială pentru viabilitatea întregului demers. Aceasta este o premiză solidă pentru evoluţia UE către o construcţie mai inegrată şi mai puternică capabilă să valorifice proiectele şi politice sale de succes pentru a face faţă provocărilor din interiorul UE, dar şi din afara graniţelor sale. Din această perspectivă lucrăm împreună pentru ca Summit-ul de la Sibiu, un eveniment major să marcheze lansarea discuţiilor înaintea Preşedinţiei Consiliului UE, cu atât mai relevant în contextul Brexit. Să transmită un semnal clar, pozitiv, privind capacitatea de a lucra împreună în aceeaşi direcţie pentru consolidarea unui proiect unit, dedicat păcii şi respectării drepturilor şi libertăţile omului şi a valorilor sociale”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi la Bruxelles.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 08:49:20 / 05 Decembrie 2018
Și WC JOHANIS un atentat la siguranța DEMOCRAȚIEi.

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS ..Ei sânt adevărații inamicii ai democrației.wc Johanis se comportă deja că un DICATOR..El WC JOHANIS vrea sa numească și să revoce MEMBRII GUVERNULUI , ori așa ceva se întâmplă numai în DICATURA Securistă comunistă ce-a creată de WC JOHANIS.

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS 08:54:41 / 05 Decembrie 2018
SÂNT URMAȘII LUI TRAIAN BĂSESCU

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ e CONTINUATOAREA POLITICII BASISTE de austeritate de grup infracțional organizat , care a DISTRUS noțiuna de stat de drept , a DISTRUS ECONOMICA națională ,Și care se opune că România să iasă din marasmul BASIST ÎMPUȚIȚ SECURIST TICĂLOȘIT , Se opune că România să aibe un parcurs european ,și să asigure președenția ROTATIVĂ A U.E .

WC Johanis și PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 11:29:49 / 05 Decembrie 2018
TRĂDĂTORII DE ȚARĂ.

Numai un guvern eroic putea să facă performanta pe care a realizat-to actualul GUVERN , adică să aducă economia României de pe ultimul loc , în era PDL PNL CIUMA NEAGRĂ , pe LOCUL UNU IN UE în guvernarea PSD și ALDE !!!!!!!..Și toate aceste realizări în ciuda PIEDICILOR PUSE De WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ,

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1722 secunde