Visul studenților - bursă la o universitate din străinătate. Cum pui mâna pe ea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eveniment unic în România

Visul studenților - bursă la o universitate din străinătate. Cum pui mâna pe ea

Educație 02 Octombrie 2018 / 15:10 3114 accesări

7 țări, 40 de universități. Acestea sunt coordonatele RIUF – The Romanian International University Fair, care va avea loc pe13octombrie, laHotel Ibis Constanţa.

Ceiinteresaţisăgăseascăun program destudiuîn Româniasauînstrăinătatese potîntâlnicureprezentanţiiuniversităților şipotaflamaimultedespreceopţiunidecarierăau,discutândcureprezentanţii celormaiapreciateuniversităţi din ţară şi din străinătate.Pe lângă gama variată de universităţi prezente la RIUF, vizitatorii pot participa şi la sesiunile dedicate dezvoltării personale şi orientării în carieră create pentru elevii de liceu şi studenţii din zona Dobrogei. „Printr-o structură dinamică, care conţine ateliere practice şi prezentări ale programelor de studiu oferite de universităţile şi instituţiile educaţionale prezente la RIUF, cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud şi de Est oferă suport celor care încă nu şi-au găsit vocaţia sau care încă nu ştiu ce program de studiu să aleagă. Trasând o paralelă între teorie şi practică, conferinţa îşi propune săabordeze teme care punaccent pe dezvoltarea personală şi profesională, pe oportunităţile de carieră, dar şi pemecanismele prin care elevii şi studenţii îşi pot forma o reţea socialăputernică“, se arată în comunicatul organizatorilor acestui târg universitar.

În cadrul sesiunilor de discuţii, invitaţii RIUF YouForumurmăresc să inspire şi să ajute tinerii prezenţi prinintermediul propriilor experienţe, abordând teme precum„Cum să alegi programul de studiu care ți se potrivește“, „Study Hospitality Management in Switzerland“, „Study in Germany“ sau „Studiază în SUA cu Bursă, în 4 Pași Strategici“. Acestea urmăresc să ofere participanţilor o experienţă unică prin intermediul căreia aceştiapot afladacă se identificăsau nu cu domeniul lor de interes.

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii pewww.riuf.ro. Înregistrarea pe site le permite acestora accesul pe toata durata târgului din13 octombrie, inclusiv la prezentările organizate în cadrul evenimentului, iar după eveniment vor primi o ofertă personalizată de studii în funcţie de ţările şi domeniile acestora de interes.Ceicare nu potajungela RIUFConstanţa,pe13octombrie, Hotel Ibis Constanţa,maiau oşansăsăparticipepe6-7 octombrie, la RIUF Bucureşti (Sala Palatului), pe 9 octombrie la RIUF Cluj Napoca (Sala Polivalentă), pe 11 octombrie la RIUF Iaşi (Palas Congress Hall Iaşi).

Taguri articol


12