Viteza le-a zburat permisul din buzunar!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Viteza le-a zburat permisul din buzunar!

Eveniment 21 Noiembrie 2017 / 09:42 651 accesări

Sancțiuni cu duiumul și permise reținute de către polițiștii rutieri! Așa au fost pedepsiți șoferii teribiliști care au gonit cu viteză peste limita legală pe șoselele țării. În doar trei zile, peste o mie de permise de conducere au fost reținute și peste 15.000 de sancțiuni au fost aplicate, în urma unei acțiuni naționale desfășurate pentru creșterea siguranței rutiere.

În perioada 17 — 19 noiembrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere polițiștii din întreaga țară au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și depistarea celor care încalcă regimul regal de viteză. În urma activităților desfășurate în trafic, polițiștii au aplicat 15.687 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 1.042 de permise de conducere, 304 certificate de înmatriculare și au fost constatate 153 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză, polițiștii au aplicat 9.482 de sancțiuni contravenționale și au reținut 494 de permise de conducere pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.12