Vreme caldă, chiar dacă apar ploi şi furtuni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme caldă, chiar dacă apar ploi şi furtuni

Vremea 10 Aprilie 2018 / 22:43 1774 accesări

Meteorologii avertizează că pot apărea ploi şi furtuni în următoarele zile, dar vremea se va menţine caldă, cu temperaturi ridicate.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 9...10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI:

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate în special după-amiaza și seara, când la munte și izolat în celelalte regiuni se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, mai coborâte pe litoral, spre 12...13 grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, cele mai scăzute fiind în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief în special din sud-estul teritoriului, pe spații mici vor fi condiții de ceață.12
Pagina a fost generata in 0.1977 secunde