Vreme tot mai caldă! Temperaturile se vor apropia de 30 de grade!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme tot mai caldă! Temperaturile se vor apropia de 30 de grade!

Vremea 22 Aprilie 2018 / 08:31 874 accesări

Vreme caldă în toată ţara, cu temperaturi de 28-29 de grade Celsius în cea mai mare parte a ţării. Chiar şi în Capitală, marţi, sunt prognozate maxime de 29 de grade Celsius.

DUMINICĂ, vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. În regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza şi seara, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 4 şi 15 grade. Noaptea, în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă.

Și la Bucureşti, duminică, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Luni, în ţară, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane, iar noaptea în nord-vest, unde vor fi averse şi descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, doar cu totul izolat şi trecător va ploua slab, cel mai probabil în regiunile estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi, de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 5 grade. În zonele joase, dimineaţa, vor mai fi condiţii de ceaţă.

Taguri articol


12