Vremea în weekend. Se arată raze de soare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vremea în weekend. Se arată raze de soare

Vremea 15 Februarie 2019 / 10:35 872 accesări

Deşi suntem în plină iarnă, meteorologii vin cu veşti bune pentru weekend. Temperaturile vor deveni uşor mai ridicate decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), valorile termice vor deveni uşor mai ridicate decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei şi 11 grade in sudul Olteniei, iar cele minime între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -8...-9 grade.

Cerul va fi variabil în zonele de deal şi de munte, precum şi în Oltenia şi în cea mai mare parte a Munteniei şi temporar noros în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, precum şi în Moldova şi în Dobrogea.

Dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe suprafeţe mici, în zonele joase de relief, va fi ceaţă.

Duminică va fi şi mai bine. Specialiştii spun că vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, mai accentuat în regiunile estice.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 şi 15 grade, cu cele mai mari valori în Moldova iar cele minime între -5 şi 5 grade, mai coborâte în depresiuni spre -7...-8 grade.

Cerul va avea înnorări în nord-vestul şi centrul ţării, iar în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin ziua.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Dimineaţa şi noaptea pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

Taguri articol


12