Vremea se va încălzi! Când vom scăpa de ploi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vremea se va încălzi! Când vom scăpa de ploi

Vremea 10 Iulie 2018 / 20:52 851 accesări

Vremea se va încălzi, dar nu vom scăpa de instabilitatea atmosferică.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi, în majoritatea regiunilor. În vestul, nord-vestul și nordul țării, zonele montane și submontane și pe arii restrânse în centru, cu precădere în cursul zilei, vor fi înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici, mai ales în zona Munților Apuseni și în Maramureș, se vor cumula cantități de apă în jurul a 20 l/mp. Izolat, vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 21 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

În interiorului arcului carpatic și zona montană, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele din intervalul precedent, în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, ploi sub formă de aversă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales spre seară și în primele ore ale nopții. Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime în general între 13 și 23 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă. Temperatura maximă va fi de 31....32 de grade, iar cea minimă de 17....19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de averse, îndeosebi spre seară și în primele ore ale nopții. Vântul va sufla slab și moderat.12