Weekend cu şoferi beţi şi fără permis! Ce a făcut Poliţia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pericol pe şosele

Weekend cu şoferi beţi şi fără permis! Ce a făcut Poliţia

Eveniment 03 Februarie 2019 / 17:09 691 accesări

Ca în fiecare weekend, poliţiştii de la Rutieră identifică persoane iresponsabile care beau şi se urcă la volan. În ciuda tuturor campaniilor făcute de oamenii legii, există încă indivizi care reuşesc să ignore evidenţa, punându-se în pericol pe ei şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Astfel, la data de 3 februarie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A în localitatea Crucea, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În aceeaşi zi, cu câteva ore mai devreme, la 02.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395 în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Tot astăzi, duminică, 3 februarie a.c., la ora 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Câmpului din localitatea Lumina, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței unor substanțe cu efect psihoactiv în organism.

Ziua de sâmbătă, 2 februarie, nu a fost nici ea lipsită de peripeţii. Seara, în jurul orei 23.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Națională din Ovidiu, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, refuzând să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Cu câteva ore mai devreme, la 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale.12