Weekend cu temperaturi de primăvară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Weekend cu temperaturi de primăvară

Vremea 09 Februarie 2024 / 11:02 469 accesări

Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar atmosfera va fi mai mult de primăvară în majoritatea regiunilor. În nordul, vestul și centrul țării va ploua trecător. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte iar vântul vă continua să sufle cu putere cu viteze de peste 100 de km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

În Capitală vom avea soare toată ziua, foarte puțini nori iar de această dată vântul va adia ușor. Temperaturile se mențin foarte ridicate pentru luna februarie și ajung chiar la 20 de grade.

La munte se păstrează vremea frumoasă și doar în masivele nordice va ploua. În schimb, la altitudini de peste 1700 de metri, precipitațiile vor fi mixte iar vântul se va intensifica cu rafale de peste 100 de km/h. Prin stațiuni soarele vă străluci pe tot parcursul zilei.

Și sâmbătă vremea va fi caldă și frumoasă în toată țara. Apar înnorări pe parcursul zilei în Maramureș, Crișana și Banat. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă cu rafale de 90 de km/h mai ales în masivele nordice, dar se va simți și în zona litoralului. Maximele se vor încadra între 12 și 20 de grade.

Duminică vor fi temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Va ploua pe arii extinse, excepție făcând regiunile estice și sud-estice. Maximele se vor situa între 13 și 21 de grade.Ştiri recomandate

12