Weekend-ul acesta, nimeni nu doarme pe litoral și în Delta Dunării!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Numeroase evenimente și record de turiști

Weekend-ul acesta, nimeni nu doarme pe litoral și în Delta Dunării!

Divertisment 28 Iulie 2016 / 18:28 947 accesări

Acest sfârșit de săptămână este poate cel mai aglomerat din sezonul 2016 pe litoral și în Delta Dunării, turiștii și constănțenii urmând să aibă parte de numeroase evenimente. Turiștii pot alege pentru activitățile de zi o vizită la Delfinariu, care vineri, 29 iulie, vă invită la inaugurarea oficială a noului bazin, începând cu ora 11.00.

În Mamaia, weekend-ul prinde culoare în cel mai cool eveniment al verii, “The Color Run Tropicolor Worldtour 2016 - Mamaia”, organizat pe 30 iulie, de la ora 16.00.

GALA SUPERKOMBAT

Pe 30 iulie se desfășoară Gala Superkombat, la Idu Tenis Arena din Mamaia (Constanța). Vineri, 29 iulie, luptătorii vor participa la proba cântarului, începând cu ora 19.00, la City Park Mall Constanța. Tot vineri, începând cu ora 23.00, întreaga echipă va fi prezentată spectatorilor pe scena de la Piațeta Cazino, iar sâmbătă ținem pumnii favoriților în Gala Superkombat Mamaia Style. Evenimentul va fi difuzat live din Mamaia în serile de vineri și sâmbătă, pe sport.ro și pe Eurosport, în 95 de țări.

CONCERT SUMMERKISS ÎN PIAȚA OVIDIU

În Piața Ovidiu se organizează și în weekend-ul acesta Concertele Verii Summerkiss, cu artiștii momentului din România, timp de 4 weekend-uri consecutive. Cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului din România vor concerta live în Piața Ovidiu în 4 concerte organizate de Kiss FM și Asociația Descoperă Constanța, pe o scenă de mari dimensiuni, unde, weekend-ul acesta, vor urca nume precum Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, Sergiu și Andrei, gazdele matinalului Kiss FM.

CONCERTE LIVE PE PLAJA DINTRE VENUS ȘI SATURN

Weekend-ul acesta, Europa FM Live pe Plajă va aduce 3 zile de muzică bună și distracție la malul mării, pe plaja dintre Venus și Saturn. Intrarea este liberă! Detalii suplimentare pe http://www.livepeplaja.ro/

LA TULCEA

În Tulcea, în perioada 24 - 30 iulie, se desfășoară Festivalul “Săptămâna Filmului Interetnic”, ajuns la a XI-a ediție, eveniment care constă în alocarea câte unei seri de spectacol pentru un număr de 14 grupuri etnice importante din județul Tulcea. În cadrul spectacolului, publicul tulcean beneficiază de momente coregrafice și lirice în interpretarea unui ansamblu aparținând minorităților, urmate de o proiecție cinematografică reprezentativă pentru comunitatea respectivă. Inițiatorul proiectului este Asociația Centrul European pentru Diversitate, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Tulcea.12