Zeci de amenzi aplicate de polițiștii constănțeni în cursul nopții trecute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii constănțeni în cursul nopții trecute

Eveniment 09 Decembrie 2023 / 20:16 619 accesări

În noaptea de 8 spre 9 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei.

---------

În noaptea de 8 spre 9 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 1.500 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

---------

La data de 8 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 600 de lei.

---------

La data de 8 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

---------

La data de 8 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru combaterea criminalității economice în proximitatea unităților de învățământ și creșterea gradului de siguranță a elevilor.

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la 16 agenți economici cu sediul în apropierea unităților școlare din comunele Valu lui Traian, Poarta Albă, Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.000 de lei.

Dintre acestea, 6 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind ridicată, în vederea confiscării, suma de aproximativ 400 de lei, și 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe.Ştiri recomandate

12