77 de infracțiuni economice depistate și 11 persoane reținute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
77 de infracțiuni economice depistate și 11 persoane reținute
Eveniment 14 August 2016 / 09:30 833 accesări 0 comentarii

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au constatat, în această săptămână, comiterea a 77 de infracțiuni economice, în urma cărora au reținut 11 persoane și au arestat trei.

Potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă de IGPR, în perioada 5 -11 august, în urma activităților desfășurate sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii au constatat 77 de infracțiuni economice, iar de comiterea acestor fapte sunt bănuite 84 de persoane, dintre care 11 au fost reținute, 3 arestate, iar 6 sunt cercetate sub control judiciar.

"Polițiștii au constatat 24 de fapte de evaziune fiscală, câte 8 infracțiuni prevăzute de Codul vamal și abuz în serviciu, precum și câte șapte fapte prevăzute de legea privind mărcile și indicațiile geografice, delapidări și înșelăciuni. Au mai fost constatate cinci infracțiuni de uz de fals, câte trei fapte de fals material în înscrisuri sub semnătură privată și spălarea banilor, câte două infracțiuni de corupție și fals material în înscrisuri oficiale și o fapta prevăzută de Codul fiscal", se arată în comunicat.Pagina a fost generata in 0.1875 secunde