Atenție! Nesimțirea este doar un defect, nu un handicap

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Parchez ca un bou“

Atenție! Nesimțirea este doar un defect, nu un handicap

Lifestyle 10 Aprilie 2016 / 17:20 890 accesări

O cunoștință care s-a căpătat cu handicap locomotor, după ce a fost lovită în repetate rânduri de șoferi în opinia cărora motocicliștii nu sunt participanți la trafic, ci ținte de doborât, povestea mai deunăzi cum viața îi este făcută în continuare un calvar de alți conducători auto. Este vorba despre o altă categorie de deținători de permis - acei șoferi care, din lipsa crasă a bunului simț, staționează pe locurile rezervate persoanelor cu handicap în parcările hypermarketurilor sau mall-urilor din simplul motiv că sunt cele mai aproape de ușa de intrare în zona magazinelor. O dată chiar a luat atitudine. A blocat cu propriul autovehicul (a renunțat la conducerea unei motociclete pentru că nu se mai poate urca pe una) mașina bovinei care ocupase fără drept locul pentru persoane cu handicap și i-a lăsat, cu speranța că destinatarul chiar știe să citească, următorul mesaj: "Dacă vrei să pleci, acesta este numărul meu de telefon. Sună și voi veni să mut mașina. Dar va trebui să aștepți pentru că eu, spre deosebire de tine, chiar am un handicap și mă deplasez foarte greu". După aproximativ două ore petrecute în magazin, persoana cu handicap s-a întors la autovehicul. Șoferul care-i ocupase locul se afla în mașină. Nu avusese tupeul să sune. Aștepta cine știe de când pe locul pentru persoane cu handicap. Nici în al 12-lea ceas nu a avut obrazul să-și ceară scuze. A rămas în vehicul până când mașina care îi blocase calea a ieșit din parcare.

Cam același lucru sper să i se întâmple și celui care a parcat la sfârșitul săptămânii trecute în parcarea Lidl din Tomis 3, după cum vedeți în fotografia care însoțește prezentul articol.

Dacă găsiți exemple similare de boi/vaci care parchează, remiteți-le la adresa office@telegrafonline.ro. Vă mulțumim atât pentru efortul făcut, dar și pentru orice informație suplimentară legată de copitatele care au parcat ca-n ogradă.

Citește și:

Mercedes cu handicap, condus de un bullboy

Cum blochezi jumătate de bandă de bulevard

Întrebare de parcagiu: Dacă ești nesimțit înseamnă că ai handicap?

Expoziție de staționare ca-n staul

Ăștia-s handicapați, nu persoane cu dizabilități!

N-avem cazuri, câți bolizi parchează pe locurile pentru persoane cu handicap

Dacă n-ai handicap sau nu însoțești o astfel de persoană, nu parca aici!

Și unii vecini din Tulcea știu să parcheze ca boii

Handicapat moral parcat pe locul pentru persoane cu dizabilități

Iartă-i, Doamne, că nu știu să parcheze!

Cât de „smart“ să fii ca să parchezi așa?

Taguri articol


12