Dosar penal pentru vătămare corporală, în cazul accidentului rutier petrecut vineri seară pe DN 39

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dosar penal pentru vătămare corporală, în cazul accidentului rutier petrecut vineri seară pe DN 39

Eveniment 17 Februarie 2024 / 07:39 595 accesări
Foto: ISU Dobrogea

Foto: ISU Dobrogea

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazulaccidentului rutierpetrecut vineri seară, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism, informează IPJ Constanţa.

Autocarul şi autoturismul au intrat în coliziune în condiţiile în care ambele circulau în acelaşi sens.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 17,50, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul naţional DN 39, în apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a produs un accident rutier.

Conform ISU, în urma coliziunii între cele două autovehicule, trei persoane din autoturism, una fiind un minor de 11 ani, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare de specialitate, după ce primele îngrijiri li s-au acordat de echipajele medicale sosite la faţa locului.

În autocar se aflau 24 de pasageri, dintre care trei minori. În urma efectuării triajului pasagerilor din autocar a reieşit că niciunul dintre aceştia nu necesită îngrijiri medicale.Ştiri recomandate

12