Duel constănțean între HC Farul și HC Dobrogea Sud II

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal (m) / Divizia A, etapa a 2-a

Duel constănțean între HC Farul și HC Dobrogea Sud II

Sport 22 Septembrie 2016 / 16:51 705 accesări
HC Farul speră să bifeze sâmbătă al doilea succes din actualul sezon

HC Farul speră să bifeze sâmbătă al doilea succes din actualul sezon

După ce au debutat cu dreptul în actualul sezon al Diviziei A la handbal masculin, cele două echipe constănțene, HC Farul și HC Dobrogea Sud II, se întâlnesc în meci direct sâmbătă, de la ora 12.00 (în direct la Neptun TV), în Sala Sporturilor, în etapa a 2-a. Partida se anunță extrem de încinsă, chiar dacă elevii lui Eden Hairi pleacă din postura de favoriți, atât prin prisma experienței, cât și a obiectivului pentru acest sezon, promovarea în Liga Națională. „Ne așteaptă un meci foarte greu, trebuie să-l tratăm cu seriozitate și să-l câștigăm”, a spus interul Tiberiu Savu. „Ne așteptăm la o replică foarte puternică, mai ales că vor trimite mai mulți jucători de la prima echipă”, a avertizat antrenorul Eden Hairi. De partea cealaltă, chiar dacă se bazează mai mult pe juniori, HC Dobrogea Sud II îi va avea în teren pe portarul Dani Vasile și extremele Bogdan Munteanu și Claudiu Subțirică, dar sunt șanse mari să mai primească întăriri de la prima echipă. În plus, echipa pregătită de Aleksandar Adzic joacă fără presiunea rezultatului, având cu totul alt obiectiv față de adversari. „Noi vrem să-i ajutăm pe acești copii și să creștem jucători pentru prima echipa”, a explicat Adzic.

Celelalte meciuri ale etapei: CSU Târgoviște - CSM București, CSM Botoșani - Politehnica Iași, Știința Bacău - LPS Piatra Neamț, HC Buzău - Danubius Galați. ACS Atletico Alexandria stă.

MECI GREU PENTRU CSU NEPTUN

În Divizia A la handbal feminin, CSU Neptun Constanța are un meci important, întâlnind duminică, de la ora 13.00, în deplasare, echipa ACS Șc. 181 SSP București, în etapa a 2-a. Constănțencele vin după un eșec drastic în runda inaugurală, 20-44 cu Rapid București, pe teren propriu, și vor să-și spele imaginea cu un succes în Capitală. „Cu Rapid a existat scuza că am jucat împotriva unei echipe bune, care trage la promovare, acum trebuie să câștigăm, pentru că este o echipă de calibru nostru. Dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul, clasarea pe locurile 4-6, trebuie să câștigăm”, a spus antrenorul Ionuț Pușcașu. Din păcate, golghetera constănțencelor din sezonul trecut, Mariana Filip, nu va juca duminică, fiind în continuare accidentată.

Celelalte meciuri ale etapei: Rapid București - HCF Piatra Neamț, HM Buzău - CNOT Iași, Știința București - Știința Bacău, SCM Pitești - CSU Tîrgoviște, CSM București II - HC Activ CSO Plopeni, Dinamo București - Spartac București.

Citește și:

Eșec usturător pentru CSU Neptun

Debut perfect pentru HC Farul și HC Dobrogea Sud II

Taguri articol


12