Fashion TV a prezentat „Exodus to Shanghai“ la Berlin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fashion TV a prezentat „Exodus to Shanghai“ la Berlin

Cultură 14 Februarie 2016 / 15:02 858 accesări

„Exodus to Shanghai” este cea mai recentă producție cinematografică marca F Films, lansată de Fashion TV la ediția 2016 a European Film Market de la Berlin. Filmul, în regia englezului Anthony Hickox, recunoscut pentru alte 28 de producții cinematografie hoolywoodiene de succes, are în distribuție actori precum: Markus von Lingen, Maia Morgenstern, Yaara Benben și Alexandre Nguyen.

Pelicula, prezentată pe 12 februarie, pe covorul roșu de la Berlin, a fost filmată în România, la Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterale România - China, prin reprezentantul său, Wang Yan. De asemenea, „Exodus to Shanghai” are sprijinul Ambasadei Chinei și al Administrației Naționale de Cinematografie din China de a fi distribuit pe piața cinematografică din China și de a ajunge la telespectatorii chinezi. Fashion TV România a fost parte a echipei de producție pe perioada filmărilor din România.

„Exodus to Shanghai” spune o poveste bazată pe fapte reale, o poveste de dragoste între Vest și Est, evrei și chinezi uniți de pasiunea lor pentru vioară. Fannia este o violonistă evreică din New York care își perfecționează studiile de vioară la Viena. Aceasta se îndrăgostește de Bruce, nepotul lui dr. Ho, care este un violonist talentat, dar și un maestru al artelor marțiale. Iubirea lor este întreruptă de invazia naziștilor în Austria, în anul 1938, de aceea ei iau decizia să plece în Shanghai. Singurul care emite vize pentru sute de evrei este consulul chinez la Viena, dr. Feng Shan Ho, care îi ajută pe aceștia să ajungă în Shanghai, pe parcursul unei călătorii incitante și pline de acțiune.

Fashion TV este canalul de fashion numărul 1 în lume, prezent în 193 de țări de pe cinci continente. Fashion TV prezintă și promovează la nivel internațional colecțiile celor mai cunoscuți designeri, cele mai importante evenimente și cele mai fashion locații de pe mapamond.

European Film Market (EFM) este prima piaţă importantă de film a anului, unde producătorii, distribuitorii, cumpărătorii şi vânzătorii, finanţatorii şi reprezentanţii televiziunilor, industriei de home entertainment şi noilor media se informează cu privire la cele mai recente producţii, urmăresc evoluţia industriei cinematografice la nivel mondial şi stabilesc noi contacte de afaceri.

Citește și:

Noul film al fraţilor Coen, George Clooney şi criza refugiaţilor, în centrul atenţiei la Berlinală

Prezențe românești la Berlinală

FashionTv a desemnat cele mai frumoase fete din Costinești12