Halloween cu Spitalul de Urgență

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Halloween cu Spitalul de Urgență

Divertisment 30 Octombrie 2015 / 15:53 1454 accesări

Halloween-ul bate la ușă, iar clubul Doors se pregătește să-l întâmpine așa cum se cuvine, asigurând tratament împotriva spaimelor cu... Spitalul de Urgență. Dan Helciug și compania vor veni la Constanța cu un chef nebun de distracție. „Consultațiile” și tratamentele cu muzică bună și.. bere sunt programate sâmbătă, începând cu ora 22.00. „Dacă vă temeți de fantome, monștri și alte grozăvii, Dan Helciug vă tratează sâmbătă, 31 octombrie, la Spitalul de Urgență din incinta clubului Doors. Trăiască berea, concertul și petrecerea de după! Happy Halloween... de urgență!”, spun organizatorii. Biletele pentru acest show pot fi achiziționate de la sediul clubului, la prețul de 25 de lei.

Trupa Spitalul de Urgență a fost înființată, în anul 2000, atunci când Dan Helciug l-a întâlnit pe culoarele Facultății de teatru din București pe Vali Crăciunescu. S-au împrietenit și au început să cânte împreună. Apoi i-au cooptat pe Adrian Chepa, Cătălin Dalvarea și Viorel Preda și și-au luat numele de Spitalul de Urgență. De atunci, la Spitalul de Urgență s-au tratat de monotonie și de proastă dispoziție mii de fani. La fel se va întâmpla și sâmbătă seară, în noaptea în care spiritele se vor dezlănțui.

PETRECERE FIERBINTE CU SOPHIE WHITE O altă petrecere de Halloween este programată la Office Gentleman's Club. Aici, celebra sărbătoare americană este sărbătorită vineri și sâmbătă, alături de Sophie White. După ora 22.00, invitata specială va fi protagonistă într-o poveste mistică și uimitoare, spusă printre dovleci luminați, fantome înfricoșătoare și alte mistere.

Citește și:

Tratament de Halloween cu... Spitalul de Urgență

Dan Helciug, un artist împlinit la final de an

„Trebuie să ţinem steagul sus!”12