MOMENTE DE GROAZĂ ȘI PANICĂ! Atac la Paris! Mai mulți morți și răniți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

MOMENTE DE GROAZĂ ȘI PANICĂ! Atac la Paris! Mai mulți morți și răniți

Externe 13 Mai 2018 / 00:45 2446 accesări

Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, înainte să fie împușcat mortal de polițiști, în Arondismentul 2 al capitalei Franţei, Paris, informează europe1.fr. Agresorul a fost împuşcat de poliţie.

Atacul a avut loc în apropiere de Opera Garnier din Paris, sâmbătă seara. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, înainte ca poliția să intervină. Presa scrie că două persoane au fost ucise, printre care și atacatorul, iar alte opt au fost rănite. Martorii vorbesc de momente de panică şi descriu cum oamenii, speriaţi, au început să fugă de pe stradă pentru a se ascunde în restaurante.

Ministrul francez de interne, Gerard Collomb, nu a întârziat să salute "sângele rece şi reacţia rapidă a forţelor de ordine care l-au neutralizat pe atacator. Gândurile mele se îndreaptă spre victimele acestui act odios", a scris el pe Twitter.

Un important dispozitiv de poliţie a fost desfăşurat în zona atacului.

Bărbatul ar fi strigat „Allah Akbar” în timp ce își ataca victimele cu cuțitul.

Nu se ştie deocamdată nimic despre motivul atacului.

„E o nouă seară tragică pentru Franța și pentru Europa. Franța este o țară aflată în stare de urgență. Un atentat într-o zonă ultra-centrală, e o zonă populată, o zonă importană, iar un individ care să atace în acea zonă, înseamnă o stare de panică și un nou moment greu pentru Franța și pentru Europa”, a spus Radu Tudor la antena3.ro.

Citește și:

Atacatorul din Paris era cecen și a fost membru ISIS

Taguri articol


12