Proceduri disciplinare împotriva cluburilor Arsenal, Bayern și Napoli

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Proceduri disciplinare împotriva cluburilor Arsenal, Bayern și Napoli

Sport 09 Martie 2017 / 09:45 611 accesări

UEFA a deschis proceduri discplinare împotriva cluburilor Arsenal Londra şi Bayern Munchen pentru comportamentul fanilor ambelor echipe în meciul disputat marți seară, la Londra, pe „Emirates Stadium”, în manșa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează Associated Press. Sancţiunile vin ca urmare a faptului că unul dintre spectatorii prezenţi la meciul din Londra a intrat pe teren în timpul partidei, încheiate cu scorul de 5-1 pentru bavarezi. Cei de la Bayern au fost sancţionaţi pentru că suporterii prezenţi în tribunele stadionului au aruncat cu diverse obiecte în teren pe toată durata întâlnirii din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Oficialii UEFA vor judeca ambele cazuri la 23 martie.

De asemenea, conducătorii forului european au demarat o anchetă şi în cazul suporterilor echipei italiene SSC Napoli pentru o serie de incidente, inclusiv aruncarea cu obiecte în teren, în timpul meciului pierdut marţi seară, scor 1-3, pe teren propriu, cu Real Madrid, în aceeași fază din UEFA Champions League.

Bayern Munchen şi Real Madrid s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-au impus la general cu 10-2, respectiv 6-2.

Citește și:

Minunea s-a produs la Barcelona

Victorii şi în retur pentru Real şi Bayern12