Recital de sărbătoare cu cvartetul Ovidius

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Teatrul „Oleg Danovski”

Recital de sărbătoare cu cvartetul Ovidius

Cultură 01 Decembrie 2015 / 16:40 730 accesări

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” inaugurează luna cadourilor, miercuri, 2 decembrie, de la ora 18.30, cu un recital special, în ton cu Sărbătorile care bat la ușă. Seara va fi animată de cvartetul Ovidius, format din: flautistul Gabriel Marin, violonista Rodica Nurla, violista Adeline Penescu și violoncelista Carmen Tegzeșiu, membri ai orchestrei simfonice a Teatrului „Oleg Danovski”. În programul serii se vor regăsi lucrări din creația compozitorilor: Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms, Bela Bartok, Johann Strauss și Piotr Ilici Ceaikovski.

Recitalul de miercuri seară a fost anticipat de cel susținut, pe 11 noiembrie, de Gabriel Marin și Adeline Penescu, care au încântat publicul meloman tomitan cu piese semnate de: Ignaz Pleyel - Duo în Fa major, op. 69, Francois Devienne - Duo nr. 1 op. 5 şi Wolfgang Amadeus Mozart - Grand Duo în Sol major.

Anul trecut, pe 15 decembrie, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, cvartetul Ovidius a susținut un concert similar, cu valsuri, serenade, tangouri, colinde şi alte melodii din repertoriul compozitorilor: Johann Pachelbel, Michael McLean, Franz Lehar şi Leroy Anderson.

Tichetele pentru acest recital, la prețul de 10 lei/bucata, pot fi achiziționate de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski”.

Citește și:

Armonie, în acoduri de flaut şi violă

Întâlnire în acorduri de flaut și violă

Sărbătoare muzicală la Teatrul „Oleg Danovski”12