Rezultate preliminare ale autopsiei lui Dan Condrea!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rezultate preliminare ale autopsiei lui Dan Condrea!

Sănătate 24 Mai 2016 / 14:23 1425 accesări

Surse medicale au arătat, la finalul necropsiei, că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu a murit nici în urma unui infarct și nici în urma unui accident vascular, scrie Antena 1.

Pentru că în urma accidentului omul de afaceri era desfigurat, s-a dispus și efectuarea unui test ADN. Anchetatorii nu au putut preleva probe de la cei doi copii ai săi, pentru a face comparația, deoarece soția acestuia s-ar fi opus. Această decizie a femeii îngreunează rezultatele anchetei, care fi putut fi gata în doar câteva zile și nu în câteva săptămâni, cum se va întâmpla acum, a mai punctat Antena 1. Totodată, surse medicale au menționat, tot pentru sursa citată, că Dan Condrea nu luase nici medicamente și nici nu consumase băuturi alcoolice. Precizăm, de asemenea, că partenera sa de viață, chemată să identifice cadavrul la Institutul de Medicină Legală, l-a recunoscut pe Condrea după anumite semne de pe față (alunițe).

Legiștii au reconstruit, timp de 3 ore, fața complet distrusă a omului de afaceri, potrivit libertatea.ro.

În altă ordine de idei, menționăm că o avocată de la compania Hexi Pharma s-a prezentat marți la sediul Parchetului General, pentru a i se comunica valoarea prejudiciului stabilit de procurori în dosarul dezinfectanților diluați din spitale. La ieșirea din sediul Parchetului, avocata nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Vom reveni cu amănunte.

Citește și:

Noi teorii privind moartea patronului Hexi Pharma



12