Șoferiță criminală în Oklahoma

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șoferiță criminală în Oklahoma

Externe 25 Octombrie 2015 / 18:05 865 accesări

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 22 au fost rănite, sâmbătă, când o mașină a intrat într-un grup de foști și actuali studenți ai universității din Oklahoma, în sudul SUA, a informat poliția locală. Femeia de la volanul mașinii care a rulat cu viteză mare și a provocat dezastrul a fost arestată, a confirmat poliția din orașul Stillwater, unde se află Oklahoma State University (OSU). Este vorba despre o femeie în vârstă de 25 de ani, reținută pentru conducere sub influența unor substanțe, termen care în SUA poate desemna conducerea sub influența drogurilor, alcoolului sau a medicamentelor. Dintre cele 22 de persoane rănite, opt sunt în stare gravă.

Un martor ocular al incidentului petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, citat de Stillwater News Press, a afirmat că inițial a crezut că mașina făcea parte din spectacolul în cursul defilării, înainte ca mulțimea să intre în panică. ”Oamenii zburau în aer la 10 metri înălțime, ca păpușile din cârpe”, a povestit Konda Walker. La rândul său, Universitatea de Stat din Oklahoma și-a exprimat, într-un mesaj pe Twitter, ”tristețea în urma tragicului accident petrecut cu ocazia adunării din această dimineață. Toate gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre persoanele afectate”.

Numeroase universități americane organizează manifestații de genul celei din Oklahoma, o sărbătoare la care sunt așteptați foști și actuali studenți ai instituției. Canalul de televiziune News On 6 a menționat că evenimentul de la OSU, unul din cele mai importante din SUA, reunește anual zeci de mii de persoane.

Citește și:

Motocicliştii au aprins lumânări poliţistului mort în coloana lui Oprea

Victime și pagube pe șoselele din Dobrogea

Cel mai grav accident rutier petrecut în Franța după 1982. 42 de morți

Demisia lui Oprea, cerută prin petiție publică

Accident pe varianta Constanța - Ovidiu

Un alt poliţist din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, rănit într-un accident rutier

Și-a pierdut viața într-un accident deosebit de grav12