Steaua lui Donald Trump de la Hollywood a fost vandalizată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Steaua lui Donald Trump de la Hollywood a fost vandalizată

Externe 01 Februarie 2016 / 15:29 648 accesări

Steaua magnatului american Donald Trump situată pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) din Hollywood a fost vandalizată, pe ea fiind inscripţionată o svastică, în contextul acţiunilor de contestare a candidaturii sale la funcţia de preşedinte al SUA, informează ”Huffington Post”. O imagine difuzată de forumul online de ştiri Reddit arată steaua lui Donald Trump având pe ea o svastică, simbol asociat fostului regim nazist din Germania şi mişcărilor neonaziste. Inscripţia, făcută cu vopsea, a fost între timp eliminată.

Donald Trump a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood în 2007, în semn de apreciere pentru producerea şi prezentarea emisiunii de televiziune „The Apprentice“, difuzată de postul NBC. ”Nu am mai văzut o asemenea ură îndreptată împotriva unui star până acum, nici măcar împotriva lui Bill Cosby”, a declarat un actor amator de pe celebrul bulevard hollywoodian, citat de publicaţia ”The Wrap”.

Donald Trump, favorit pentru a fi desemnat candidatul Partidului Republican la funcţia de preşedinte al SUA, este contestat după o serie de afirmaţii controversate, unele catalogate drept rasiste.

Citește și:

Agitație electorală în Iowa

Obama merge la o moschee din SUA, în premieră absolută

Donald Trump este... șocant de convins de victoria sa în alegeri

Declarație șocantă a lui Donald Trump în timpul unui eveniment electoral

Donald Trump are interzis în Marea Britanie?

Obama ia atitudine în privința armelor de foc

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la CNN cu un colier din gloanțe12