Superkombat lansează un reality show pentru a-l descoperi pe viitorul Cătălin Moroşanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Superkombat lansează un reality show pentru a-l descoperi pe viitorul Cătălin Moroşanu

Sport 03 Iunie 2016 / 17:59 555 accesări

Promoţia Superkombat anunță lansarea unui reality show la nivel naţional, menit să descopere noi sportivi de valoare. Preşedintele promoției, Eduard Irimia, spune că va căuta talente neşlefuite nu doar în săli de sport, ci şi „printre ciobani sau mineri”, iar cei selectaţi vor beneficia de toate condiţiile necesare performanţei ca urmare a parteneriatului semnat cu Eva Energy. Proiectul va debuta pe 17 iunie, atunci când echipa Superkombat, formată din Eduard Irimia, Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Moroşanu, Ciprian Sora, Christian Hagmann şi Marius Poşa, va pleca spre zona Moldovei, acolo unde va avea loc prima fază a selecţiilor. În săptămânile următoare, caravana se va deplasa în Transilvania, dar şi în sudul ţării.

„Reality show-ul va fi la nivel european, însă vom porni cu acest serial pilot din România. Cu siguranţă vom găsi un nou Moroşanu acolo unde nu s-a gândit nimeni. Vom căuta inclusiv printre ciobani sau mineri. Un exemplu foarte bun este Bogdan Năstase, care anul trecut era cioban în Coarnele Caprei, iar acum este un luptător de viitor. Cu siguranţă, astfel de talente neşlefuite se găsesc în toată ţara şi acum a venit momentul să le descoperim. Aşa cum Cătălin Moroşanu a apărut din neant la un moment dat, cu siguranţă urmaşii lui îşi aşteaptă şansa, dar nu au avut posibilitatea să se afirme până acum”, a declarat Irimia cu ocazia lansării primei săli oficiale Superkombat din Capitală.

Sportivii selectaţi în cadrul reality show-ului nu doar vor primi meciuri în cadrul galelor televizatate Superkombat, dar li se vor asigura şi condiţii pentru a putea ajunge la cel mai înalt nivel ca urmare a parteneriatului cu Eva Energy, companie furnizoare de energie electrică şi gaze. „Credem în această poveste şi vom merge cot la cot împreună cu Eduard Irimia pentru a găsi noi eroi. Superkombat este un brand românesc ajuns la nivel internaţional şi asta ne bucură şi totodată ne motivează să investim. Vom pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a reuşi cu acest proiect, iar sportivii vor fi susţinuţi cu salarii, nutriţie, echipament, condiţii de pregătire. În plus, acasă nu vor mai avea grija facturilor la utilităţi, care vor fi asigurate integral de Eva Energy. Au nevoie de o susţinere până vor ajunge la un nivel înalt”, afirmă Christian Hagmann şi Marius Poşa, reprezentanţii companiei de energie.

Eduard Irimia a anunțat că următoarea gală Superkombat va avea loc pe 25 iunie, în timp ce noii eroi sosiţi prin intermediul reality show-ului vor lupta în deschiderea galelor de pe 30 iulie, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi 6 august, eveniment cu ocazia căruia Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră.

Citește și:

Cesar Almeida este noul campion mondial Superkombat la categoria 86 kg

Vineri va fi inaugurată Academia Superkombat

Remy Bonjasky va lansa Academia Superkombat de la București

Taguri articol


12