Vineri va fi inaugurată Academia Superkombat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vineri va fi inaugurată Academia Superkombat

Sport 05 Mai 2016 / 17:48 703 accesări
Eduard Irimia înființează la București Academia Superkombat

Eduard Irimia înființează la București Academia Superkombat

Lansarea Academiei Superkombat are loc vineri, la Bucureşti, iar la eveniment vor participa Remy Bonjasky, fost triplu campion mondial K-1, Cătălin Moroşanu, promotorul Eduard Irimia şi sportivii care vor lupta sâmbătă în gala Superkombat. Conceptul Academiei Superkombat va fi prezentat de la ora 17.30, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul din Capitală al Academiei, situat pe Şoseaua Pantelimon numărul 300. „Academia de la București este prima lansată de Superkombat dintr-o serie sub franciză la nivel mondial. Scopul nostru este de a descoperi eroi în toată lumea și de a veni cu o nouă generație spectaculoasă. Sportivii selectați vor beneficia la București de cazare, nutriție și cele mai bune condiții de antrenament pentru a putea face performanță la nivel înalt. Vom clona acest concept în mai multe zone din Europa și America”, a anunțat președintele Superkombat, Eduard Irimia.

Astfel, conform lui Irimia, noii sportivi de top selectați să vină la București vor avea parte de stagii de pregătire conduse de staruri internaționale precum Remy Bonjasky, Ray Sefo sau Ernesto Hoost, dar și de legende autohtone precum Ciprian Sora, Cătălin Moroșanu sau Ionuț Iftimoaie.

Sâmbătă, Bonjasky va fi prezent la Romexpo (Pavilionul C4), de la ora 11.00, pentru a selecta cei mai buni viitori sportivi români, peste 50 de sportivi din întreaga ţară înscriindu-se deja la preselecţiile Superkombat. Sâmbătă seară, Bonjasky şi staff-ul Superkombat vor fi prezenţi la petrecerea evenimentului Gumball 3.000, într-un club din Capitală, alături de vedete precum Jean Alesi, David Coulthard, David Hasselhoff şi Afro Jack.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, la Romexpo va avea loc gala Superkombat World Grand Prix, transmisă în direct în 95 de țări. Nu mai puţin de 11 meciuri internaţionale vor avea loc, cu sportivi din 10 ţări. În meciul cap de afiş al serii, spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, îl va înfrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, în timp ce printre luptătorii români care au fost confirmaţi pentru eveniment se numără Cristian Spetcu, Cristian Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmîncă, Cristian Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim.

Citește și:

Remy Bonjasky va lansa Academia Superkombat de la București

Superkombat revine la Bucureşti pe 7 mai

Succes spectaculos pentru Alex Filip

A apărut rivala Superkombat-ului: Respect World Series

Prima gală Superkombat din 2016 va avea loc în Puerto Rico12