Constănțenii au cucerit 5 medalii în Cupa României la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă

Constănțenii au cucerit 5 medalii în Cupa României la tenis de masă

Sport 15 Ianuarie 2018 / 18:52 543 accesări

În perioada 11-13 ianuarie, la Buzău au avut loc întrecerile Cupei României la tenis de masă pentru juniori I și II. Au participat 52 de sportivi la juniori I, 44 la junioare I, 62 la juniori II și 62 la junioare II.

La această primă competiție oficială a anului, jucătorii constănțeni s-au numărat, ca de obicei, printre protagoniști. Cea mai bună comportare a reușit-o Elena Zaharia, de la CS Farul Constanța, care a câștigat competiția rezervată junioarelor II și s-a clasat pe locul secund la junioare I. De altfel, la junioare II podiumul a fost aproape în întregime constănțean, pentru că Zaharia a fost urmată de colegele sale de club Camelia Mitrofan (victorie cu 3-1 în finală) și Claudia Caragea (victorie cu 3-2 în semifinală), cealaltă medalie de bronz intrând în posesia Irinei Rus, de la CSM Arad.

La juniori II, faristul Emir Culpedin a ocupat locul 2, fiind învins în finală de Darius Movileanu (Steaua București). Pe locul 3 s-au clasat Dragoș Bujor (Steaua București) și Iulian Chiriță (CS Pristavu Cîmpulung Muscel).

La junioare I, Elena Zaharia a eliminat în semifinală o jucătoare mai experimentată, Tania Plăian (CSM Bistrița), cu scorul de 4-0, însă a pierdut finala cu Andreea Dragoman (CSM Mediaș), disputa încheindu-se în set decisiv! Pe locul 3 s-a mai clasat și Ana Barbu (CSȘ Slatina). Medaliații de la juniori I au fost, în ordine, Dragoș Oprea (CSM Buzău), Mihai Zamfir (CS Pristavu Cîmpulung), Mihai Nemaciuc (CSM Bistrița) și Andrei Miron (Steaua București).

Citește și:

Samara și Pletea, cu gândul la trofeele din 2018

Constănțeanul Cristian Pletea, locul 3 pe țară în 2017

Cristian Pletea a cucerit bronzul mondial și la dublu mixt12