Fanii pot deveni al patrulea arbitru la galele Superkombat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fanii pot deveni al patrulea arbitru la galele Superkombat

Sport 05 Aprilie 2017 / 18:35 535 accesări
Eduard Irimia, promotor Superkombat: „Există posibilitatea ca pe viitor publicul să devină al patrulea arbitru în galele Superkombat”

Eduard Irimia, promotor Superkombat: „Există posibilitatea ca pe viitor publicul să devină al patrulea arbitru în galele Superkombat”

Superkombat va implementa un soft prin care fanii pot vota în timp real învingătorul de la meciurile din cadrul galelor, iar primul test va fi făcut chiar săptămâna aceasta, la București, cu ocazia evenimentului de la Romexpo, acolo unde luptători din 9 țări se duelează pentru visul american. Promotorul Eduard Irimia a anunțat că odată cu noul site, superkombat.com, care va fi lansat joi, fanii vor avea ocazia să își dea cu părerea asupra deciziei finale a arbitrilor-judecători. Astfel, Superkombat ar putea deveni prima promoție din lume care integrează publicul ca parte directă în deciziile arbitrilor.

„Vom avea două sondaje. Unul înaintea meciului, iar al doilea în timpul meciului, când cei care intră pe site pot vota învingătorul la finalul celor trei reprize. Vor avea toate opțiunile, asemenea unui arbitru-judecător, datorită celor de la Be It Systems, care au integrat tot acest soft. La gala de la Romexpo va fi totul experimental, va fi un test, vedem cum funcționează și există inclusiv posibilitatea ca pe viitor publicul să devină al patrulea arbitru. Bineînțeles, întâietate au arbitrii-judecători, dar dacă acolo decizia nu e concludentă, votul în timp real de pe site va conta pentru verdictul final. Site-ul nu va conține doar această aplicație de arbitraj-online, ci va avea mai multe opțiuni pe care le vom prezenta la lansarea oficială, care va avea loc joi, când avem programate cântarul oficial și conferința de presă”, a declarat Irimia.

Primul Superkombat World Grand Prix al anului va avea loc vineri, de la ora 20.00, la Pavilionul Central al Romexpo, unde sportivi sosiți de pe trei continente se vor confrunta pentru un loc în marea finală din toamnă. Pe lângă cele 10 meciuri și producția de televiziune comparabilă cu evenimentele de profil din Japonia, la gală vor fi prezenți și doi artiști internaționali, americanul DJ Jove și Mario Joy, interpretul hitului „California”.

Citește și:

Cătălin Moroșanu va lupta în gala Superkombat de la Madrid

Prima gală Superkombat transmisă în Statele Unite ale Americii

Eduard Chelariu, singurul luptător constănțean învingător în gala Superkombat de duminică

Patru constănțeni luptă duminică seară în prima gală Superkombat din 2017

Constănțeanul Robert Orbocea debutează în promoția Superkombat

Cristi Spetcu și Amansio Paraschiv sunt noii campioni mondiali Superkombat

Trei constănțeni vor lupta în ultima gală Superkombat din 2016

Alex Filip, învingător în gala Superkombat de la Iași

Cinci luptători constănțeni, pe afișul galei Superkombat de la Iași

Retragere en-fanfare pentru Ionuț Iftimoaie

Ionuţ Iftimoaie se retrage într-un meci pentru titlul mondial

Constănțeanul Eduard Chelariu a reușit un KO senzațional în gala Superkombat Mamaia

Taguri articol


12