Lewandowski, Vidal şi Alcantara, scoşi de poliţie din vestiarul arbitrilor după Real - Bayern

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Champions League, sferturi de finală, manșa retur

Lewandowski, Vidal şi Alcantara, scoşi de poliţie din vestiarul arbitrilor după Real - Bayern

Sport 19 Aprilie 2017 / 10:20 1411 accesări
Prestația arbitrului Viktor Kassai i-a nemulțumit total pe fotbaliștii lui Bayern Munchen

Prestația arbitrului Viktor Kassai i-a nemulțumit total pe fotbaliștii lui Bayern Munchen

Scandal uriaş la Madrid după meciul retur dintre Real şi Bayern Munchen, din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Fotbaliştii germani au fost extrem de nervoşi după prestaţia arbitrului Viktor Kassai şi au mers la vestiare pentru a-i cere explicaţii centralului maghiar. Eliminarea eronată a lui Vidal din minutul 85, ofsaidul clar din care a înscris Cristiano Ronaldo primul gol din prelungiri și poziția suspectă de ofsaid a atacantului portughez de la al treilea gol al „galacticilor” au fost doar câteva erori în favoarea madrilenilor, care au obținut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Jurnalistul Jose Luis Sanchez a relatat în cadrul emisiunii „El Chiringuito” că trei jucători de la Bayern au mers în vestiarul arbitrilor şi au cerut explicaţii pe un ton ridicat. Lewandowski, Vidal şi Alcantara au fost fotbaliştii lui Ancelotti implicaţi în acest conflict. Pentru că lucrurile riscau să degenereze, poliţiştii prezenţi la stadion au fost chemaţi să intervină şi să-i scoată pe cei trei din vestiarul arbitrilor.

După victoria cu 2-1 din tur, Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions învingând și în retur, după prelungiri, cu scorul de 4-2 (Cr. Ronaldo 76, 105, 110, Asensio 112 / Lewandowski 53-pen., S. Ramos 78-autogol).

Citește și:

Două formaţii spaniole în semifinalele Ligii Campionilor

Real revine după pauză la Munchen

FC Barcelona, din nou în genunchi

Autocarul echipei Borussia Dortmund, vizat de o explozie. Un jucător, rănit12