Medalii de bronz pentru CVM Tomis în CN de minivolei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În turneul final de la Blaj

Medalii de bronz pentru CVM Tomis în CN de minivolei

Sport 22 Mai 2016 / 17:15 4413 accesări
Jucătorii antrenați de Constantin Burungiu au ocupat locul 3 în turneul final de la Blaj (sursa foto: www.frvolei.ro)

Jucătorii antrenați de Constantin Burungiu au ocupat locul 3 în turneul final de la Blaj (sursa foto: www.frvolei.ro)

Sezonul 2015-2016 s-a încheiat pentru Club Volei Municipal Constanța cu medaliile de bronz obținute în cadrul turneului final al Campionatului Național de minivolei (jucători născuți în anul 2003 și mai mici). Duminică, la Blaj, în finala mică a CN, jucătorii pregătiți de antrenorul Constantin Burungiu s-au impus cu scorul de 3:2 (25:16, 25:13, 22:25, 24:26, 15:10) în duelul cu CSȘ Blaj, după o confruntare extrem de disputată. În finala mare, CSŞ Botoşani a trecut, cu scorul de 3:2, de Dinamo Bucureşti.

În finala pentru locurile 3-4, CVM Tomis, care a ocupat primul loc în Seria I, a obținut și revanșa pentru înfrângerea cu Blajul din ultimul meci al seriei, jucat sâmbătă, scor 0:3 (13:25, 18:25, 23:25). În primele două meciuri din serie, CVM Tomis a reușit două victorii: 3:0 (25:17, 25:14, 25:5) cu CSŞ Ştei și 3:0 (25:23, 25:23, 25:20) cu CSŞ Nicu Gane Fălticeni. Sâmbătă, în semifinale, CVM Tomis a cedat în partida cu Dinamo București, scor 1:3 (18:25, 7:25, 25:9, 16:25). Echipa constănţeană care îşi desfăşoară activitatea la Tulcea își trece astfel în palmares medaliile de bronz la minivolei, după ce în întrecerea speranțelor CVM Tomis a ocupat locul 5 la turneul final.

„Sunt foarte mulțumit de rezultat. Este un început. Finala mică a fost un meci foarte frumos, extrem de disputat, cu un arbitraj bun. Copiii merită toate felicitările, dar și părinților care ne-au susținut și au fost alături de noi în acest sezon trebuie să le mulțumim pentru efortul depus”, a spus antrenorul Constantin Burungiu.

Lotul formaţiei CVM Tomis prezent la turneul final de minivolei: Ștefan Zahar, Mihnea Marcu, Vlad Covaliov, Sebastian Saraev, Alin Bâja, Liviu Grigore, Sebastian Uzum, Vlad Filip, Mihai Miron, Adelin Balaban, Emanuel Popa și Codrin Poida.

„Cu toate necazurile pe care le-am avut, rezultatul confirmă zicala „Speranța moare ultima”, iar în cazul nostru speranța a fost pusă în copii și aceștia nu ne-au dezamăgit. Părinții au contribuit din plin, și din punct de vedere financiar, și au înțeles perioada grea și s-au implicat, astfel că locul 5 din întrecerea speranțelor și locul 3 de la minivolei sunt rezultate foarte bune și care au strălucirea unei medalii de aur. O performanță deosebită, în condiții deosebite. Sper ca acești copii să nu rămână doar cu aceste performanțe și să fie susținuți în continuare. Cu părere de rău, am ajuns la un final de drum cu CVM Tomis și cred că este ultimul articol în care se vorbește despre CVM Tomis. Sper ca pe viitor cineva să-și mai aducă aminte de faptul că acești copii au început drumul spre performanță la CVM Tomis”, a declarat Serhan Cadâr, fostul director executiv al CVM Tomis.

Citește și:

CVM Tomis va disputa finala mică la CN de minivolei

CVM Tomis, două victorii în prima zi a turneului final al CN de minivolei

CVM Tomis speră într-o clasare pe podium în turneul final al CN de minivolei

CVM Tomis Constanţa, locul 5 la CN de volei rezervat speranţelor12