Năzdrăvanii Max și Moritz vă dau întâlnire, duminică, la Teatru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Năzdrăvanii Max și Moritz vă dau întâlnire, duminică, la Teatru

Cultură 30 Septembrie 2016 / 17:16 2986 accesări

Năzdrăvanii Max și Moritz le dau întâlnire iubitorilor dansului, duminică seară, de la ora 19.00, în sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, pentru a petrece împreună o seară de neuitat. Muzica antrenantă a lui Gioachino Rossini și peripețiile celor doi copii puși pe șotii vor aduce buna dispoziție pe scena tomitană. Acțiunea baletului-comedie se petrece într-o mică așezare rurală cu căței, rațe, găini, gâște și lebede, profesori, elevi, brutari, croitori, jupâni și jupânese. Libretul și colajul muzical ale spectacolului „Max și Moritz” sunt semnate de Edmund Gleede, iar regia și coregrafia îi aparțin lui Peter Markus, asistent de coregrafie fiind Monica Cherecheș. Responsabili cu buna dispoziție vor fi: Jin Mizutani, Daia Kashiwaba, Amalia Mîndruțiu, Bogdan Bîrsănescu - debut, Dorina Dragoeaş, Ştefan Răuţ, Costică Dragomir , Gelu Râpă, Ryan Brown și Marian Basarabeanu.

Costumele pentru baletul-comedie „Max și Moritz” sunt realizate de Friederike Singer, iar decorurile sunt create de Dorin Gall.

Tichetele pentru acest spectacol pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta TNOB, la prețurile de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală. Elevii și studenții în grup organizat vor plăti pe un bilet 15 lei, iar pensionarii, 20 de lei.

Citește și:

Medalion „Dinos Constantinides“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Seară muzicală dedicată lui Dinos Constantinides

„Căsuța poveștilor“ se deschide pentru pici, la Teatrul „Oleg Danovski“

„Amor caliente“, o poveste de dragoste în pași de dans, cu muzică live

Divertisment muzical pe scena Teatrului „Oleg Danovski“

Visătorul Don Quijote a deschis stagiunea Teatrului „Oleg Danovski”12