Tomitanii Constanța s-a reunit săptămâna aceasta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Au început pregătirile și echipele constănțene din Divizia Națională de seniori la rugby

Tomitanii Constanța s-a reunit săptămâna aceasta

Sport 25 Ianuarie 2018 / 17:01 815 accesări
Mădălin Mihalache a revenit la Tomitanii Constanța

Mădălin Mihalache a revenit la Tomitanii Constanța

Debutantă în Divizia Națională de seniori la rugby, echipa Tomitanii Constanța a reușit o primă jumătate de campionat foarte bună, în care a câștigat șase dintre cele șapte meciuri jucate. La finalul turului, jucătorii pregătiți de Cristian Cojocaru au cinci puncte avans în fruntea clasamentului față de SCM Gloria Buzău și șase mai mult decât CS Năvodari. Tomitanii Constanța va susține primul meci oficial din retur pe 17 martie, în deplasare, cu CSM Bucovina Suceava.

Tânăra formație constănțeană s-a reunit miercuri, după vacanța de iarnă, iar joi a efectuat primul antrenament. „Începem cu acomodarea la efort. Vor fi în general alergări săptămâna aceasta, mai ales pe plajă. Vrem să facem și un cantonament de zece zile la Izvoru Mureșului, în a doua jumătate a lunii februarie. Pe 1 martie vom susține un meci-test la Constanța, cu CSM București, pentru că ei vor fi în cantonament la Constanța, în perioada 25 februarie - 5 martie”, a declarat Cristian Cojocaru.

Componența lotului utilizat în turul campionatului a rămas neschimbată. Dintre cei doi jucători accidentați pe final de sezon doar Neacșu face și acum recuperare, având șanse de a reveni la pregătiri abia spre sfârșitul lunii aprilie. Lolea, în schimb, este complet refăcut și se antrenează normal. „Suntem în discuții cu șase jucători, iar trei dintre ei sunt deja la Constanța. Transferurile lor sunt rezolvate în proporție de 85-90%. Numele celorlalți le vom anunța atunci când va fi cazul”, a mai spus Cojocaru.

Dintre cei trei nou-veniți, doi provin de la CSM București. Ionuț Macoveanu are 21 de ani și evoluează în linia a doua a pachetului de înaintare, iar Alberto Tutunea este un pilier în vârstă de 27 de ani. A treia noutate este... Mădălin Mihalache (20 de ani), fostul jucător al Tomitanilor din sezoanele trecute! El a contribuit la promovarea din Divizia A în DNS, iar vara trecută a preferat să plece la muncă în Anglia. În 2016, mijlocașul la grămadă Mădălin Mihalache, deși era junior, a fost desemnat drept cel mai bun jucător din Divizia A de seniori!

Citește și:

Tomitanii Constanța scrie istorie în DNS la rugby

Victorie prețioasă pentru CS Năvodari12