Victoria Mihai Viteazu și CS Eforie vor lupta pentru trofeu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Cupa României, faza pe județ

Victoria Mihai Viteazu și CS Eforie vor lupta pentru trofeu

Sport 16 Iunie 2016 / 18:47 954 accesări

Miercuri s-a disputat a doua semifinală din Cupa României la fotbal, ediția 2016-2017, faza pe județul Constanța. AS Carvăn, formație din Liga a VI-a care a fost revelația competiției în acest sezon, a jucat pe teren propriu cu CS Eforie, iar oaspeții au câștigat cu scorul de 2-0. Cealaltă finalistă era cunoscută încă de marți, Victoria Mihai Viteazu promovând fără joc în ultimul act, pentru că Dunărea Ostrov nu s-a prezentat la semifinală. Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Constanța a analizat joi cazul neprezentării formației din Ostrov, care va fi sancționată, se pare, cu excluderea din campionatul Ligii a IV-a și retrogradarea în Liga a V-a!

Asociația Județeană de Fotbal preconizează ca finala dintre Victoria Mihai Viteazu și CS Eforie să se dispute pe 24 iunie, pe teren neutru. Variantele sunt stadionul FC Farul din Constanța și stadionul din Techirghiol.

ULTIMELE RESTANȚE DIN LIGA A VI-A ȘI BARAJELE DE PROMOVARE, ÎN WEEK-END

În week-end vor avea loc ultimele două restanțe din Liga a VI-a la fotbal. Este vorba despre Luceafărul Amzacea - Olimpia Constanța, din etapa a 20-a, Seria Sud, meci reprogramat pentru sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, și despre Ulmetum Pantelimon - Pescarul Ghindărești, din etapa a 22-a, Seria Nord, care se va disputa duminică, de la ora 14.30, pe terenul din Siliștea.

Alte două formații din Liga a VI-a vor fi implicate în barajele de promovare-menținere, cu adversare din Liga a V-a. Astfel, duminică, pe stadionul din Techirghiol, vor avea loc partidele Recolta Nicolae Bălcescu - Dunărea Ciobanu (ora 15.00) și Dacia Mircea Vodă - CS II Agigea (ora 18.00). Învingătoarele vor juca din toamnă în Liga a V-a, iar învinsele vor evolua în Liga a VI-a.

Citește și:

Dunărea Ostrov s-a retras din Cupa României, faza pe județ

Viitorul Târgușor și Sport Prim Oltina au promovat în Liga a V-a

CS Năvodari și Atletic 2 Mai au promovat în Liga a IV-a

Ultimele etape din competițiile organizate de AJF Constanța

AS Carvăn este revelația fazei pe județ din Cupa României la fotbal12