Coaja de grapefruit, bun antibacterian

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Coaja de grapefruit, bun antibacterian

Sănătate 19 Ianuarie 2010 / 00:00 11612 accesări

Datorită conţinutului de uleiuri esenţiale, coaja de grapefruit este recomandată ca antiviral şi antibacterian natural. De asemenea, numeroase produse de cosmetică şi înfrumuseţare şi întreţinere au în componenţă acest fruct, băuturi şi alimente. Grapefruit-ul ajută la menţinerea sănătăţii gingiilor, prevenind inflamarea lor, ajuta la prevenirea bolilor tubului digestiv, a constipaţiei, acidităţii gastrice, astmului, artritei, reumatismului, osteoartritei, diareei, constipaţiei, diabetului, febrei, a oboselii, infecţiilor, herpesului, scade nivelul glicemiei, bolilor de rinichi, ficat, inimă (reduce riscul unui infarct) şi chiar a malariei (datorită substanţei numită chinină).



Ştiri recomandate

12