Constanța. Prins de jandarmi în timp ce vindea țigări în zona „Henri Coandă”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Depistat de jandarmi în timp ce vindea țigări în zona „Henri Coandă”

Eveniment 17 Ianuarie 2021 / 11:09 280 accesări
Foto: Jandarmeria Constanţa

Foto: Jandarmeria Constanţa

Jandarmii constănțeni au surprins în Constanţa o persoană care dorea să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 200 pachete de ţigări (4000ţigarete).

Sâmbătă, 16 ianuarie ora 19.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa a desfăşurat o acţiune punctuală în zona „Henri Coandă”, din Constanța, unde a observat o persoană care oferea spre vânzare, din propriul autoturism, pachete de ţigări. La vederea echipajului, acesta a devenit agitat și a pornit mașina. A fost somat, a oprit motorul și a coborât din autoturism.

În interiorul autovehiculului, jandarmii au găsit 200 de pachete de țigări (4000 ţigarete) inscripționate ”Ritm Blue” care aveau aplicate timbre din Republica Moldova.

Jandarmii au întocmit procesele-verbale de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le vor înainta împreună cu pachetele de țigări, lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, din cadrul IPJ,în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte, transmite Jandarmeria Constanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1494 secunde