Uleiul de sâmburi de struguri, bun în bolile de inimă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Uleiul de sâmburi de struguri, bun în bolile de inimă

Sănătate 09 Martie 2010 / 00:00 588 accesări

Folosirea constantă a uleiului de sâmburi de struguri în salate este suficientă pentru evitarea unor boli vasculare, cum ar fi arterioscleroza, fragilitatea vasculară sau arterita. Aceasta pentru că uleiul de struguri conţine substanţe (aşa-numitele grăsimi nesaturate) care ajută la menţinerea tinereţii şi elasticităţii vasculare, precum şi substanţe care împiedică procesele degenerative ale vaselor de sânge. Specialiştii spun că se consuma zilnic două linguri din acest ulei, care este recomandat în mod special persoanelor care au avut sau au o dietă cu multă carne şi preparate din carne, cu prăjeli sau alte grăsimi \"rele\", cum ar fi cele din margarină sau din uleiurile rafinate. Acest ulei previne ischemia cardiacă, precum şi tulburări circulatorii cum ar fi hipertensiunea şi tensiunea arterială oscilantă.

Taguri articol


12