Căpitanul Zoran Nikolic, mesaj pentru familia HCD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

Căpitanul Zoran Nikolic, mesaj pentru familia HCD

Sport 26 Mai 2020 / 09:12 926 accesări
Zoran Nikolic: „Mă gândesc la Constanţa, la sala plină şi la atmosfera de la meciuri”

Zoran Nikolic: „Mă gândesc la Constanţa, la sala plină şi la atmosfera de la meciuri”

Pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta a fost publicat mesajul pivotului Zoran Nikolic, cel care poartă banderola de căpitan al formaţiei de la ţărmul mării, handbalistul sârb fiind nerăbdător să revină în teren alături de coechipieri, după încheierea acestei perioade de pauză forţată, cauzată de pandemia de coronavirus.

„Au trecut două luni şi jumatate de la meciul cu Călăraşi, ultimul jucat înainte de pauză. E o perioadă dificilă nu doar pentru sportivi, ci pentru toată lumea. Săptămânile de izolare au fost de coşmar, mi-a fost foarte greu să stau în loc şi să nu pot face nimic. Abia aşteptam să nu mă mai antrenez singur şi să ies cu prietenii.

În toată cariera şi viaţa mea nu am avut o pauză aşa lungă de la activităţile pe care le vedeam normale şi pe care nu mi le imaginam niciodată întrerupte. A fost o luptă mentală îndurată de toţi. Voi ce simţiţi acum, după ce s-a terminat izolarea? În momentul în care s-a încheiat, eu am simţit un amestec de fericire şi frică.

Eram fericit că viaţa, în mare parte, s-a reluat, însă speriat că m-aş putea accidenta dacă va trebui să ne întoarcem la meciuri după o perioadă de pregătire prea scurtă. Acum nu mai are de ce să-mi fie frică. Mi-e dor de meciuri, dar ştiu că o sa treaca repede şi o să ne revedem. Ce-a fost mai greu a trecut.

Mă gândesc la Constanţa, la sala plină şi la atmosfera de la meciuri. La voi toţi cei care m-aţi făcut să mă simt ca acasă şi la clubul care mă face să mă simt cu adevărat sportiv. Asta îmi dă putere şi sunt sigur că o să trecem împreuna peste toate problemele”.

Zoran12