Ce a pățit un șofer băut care a vrut șă-și recupereze cu forța mașina ridicată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scandal în parcul auto din Constanța Ce a pățit un șofer băut care a vrut șă-și recupereze cu forța mașina ridicată
Eveniment, Administrație 05 Decembrie 2019 / 14:34 2581 accesări 1 comentariu

Supărat că mașina pe care o parcase neregulamentar pe strada I.Gh. Duca din Constanța i-a fost ridicată, un bărbat în vârstă de 43 de ani a iscat un adevărat scandal la parcul auto al municipiului, situat pe strada Caraiman, nr.1.Bărbatul a pândit momentul când poarta parcului auto a fost deschisă pentru ca mașinile angajaților și cea de ridicări să poată ieși din unitate și a intrat în parcare pentru a-și recupera mașina cu de la sinr putere. După un schimb dur de replici cu angajații, omul s-a dus glonț către mașina lui și s-a suit la volan cu intenția de a o recupera. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte - pe imagini se vede cum șoferul ajunge în dreptul porții și vrea să forțeze ieșirea.La poartă a dat însă de un angajat care a încercat să blocheze poarta cu autoturismul personal. Bărbatul a reușit totuși să treacă de prima poartă și a demarat în trombă spre cea de-a doua, care era deja închisă. Furios că nu poate ieși, bărbatul s-a dat jos din autoturism și a început să tragă de poartă. Pentru că angajații parcului au opus rezistență, omul s-a urcat din nou la volan și a încearcat să dea cu mașina peste cei care păzeau poarta.

După un nou schimb dur de replici, angajații parcului au apăsat butonul de panică, la fața locului sosind imediat două mașini de la firma de pază și polițiști locali.În cele din urmă, bărbatul a fost convins să mute mașina din nou în parcul auto, moment în care a sunat la 112, reclamând că este ținut înăuntru, fără voia lui.La fața locului au sosit, după telefonul dat la 112 și polițiști de la Secția 5 din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, dar și un echipaj de la Serviciul Rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool test care a arătat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice.El este cercetat acum de polițiști pentru infracțiunile de violare a sediului profesional și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe. În plus, a fost sancționat și pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MAȘINILE RIDICATE

Primăria Constanța reamintește, printr-un comunicat remis joi presei, că autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL. Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenți cât și prin intermediul camerelor de supraveghere video. Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1415 secunde