CFR, în faţa confruntării decisive pentru calificarea în 16-imile UEL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, Grupa E, etapa a 6-a CFR, în faţa confruntării decisive pentru calificarea în 16-imile UEL
Sport 12 Decembrie 2019 / 08:29 254 accesări 0 comentarii
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Dacă ne vom califica, cred că va fi un mic miracol”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Dacă ne vom califica, cred că va fi un mic miracol”

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca va găzdui joi seară, de la ora 19.55 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), meciul dintre CFR Cluj şi Celtic Glasgow, din etapa a şasea, ultima a Grupei E din UEFA Europa League. Aflată în cursa pentru calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei, CFR are nevoie de un punct pentru a nu depinde de rezultatul celeilalte partide din grupă, Rennes FC - Lazio Roma, care se va disputa de la aceeaşi oră.

Clasament: 1. CELTIC 13p (golaveraj: 10-4), 2. CFR 9p (4-4), 3. Lazio 6p (6-7), 4. Rennes 1p (3-8).

Tehnicianul Dan Petrescu a spus că formaţia sa trebuie să joace la victorie şi speră să nu bifeze unul dintre cele mai triste momente din cariera sa de antrenor: „Dacă jucăm la egal, pierdem sigur, pentru că putem primi gol în minutul 95. Trebuie să jucăm, să câştigăm, trebuie să punem probleme. Nu cred că la acest meci contează prima de calificare. Ar fi păcat să ne gândim la bani la acest meci. Nu ştiu când va mai fi o şansă ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Sunt sceptic. Bugetele echipelor din România sunt foarte mici şi un te poţi compara cu cluburile mari. Dacă nu ne vom califca poate va fi unul dintre cele mai triste momente din viaţa mea de antrenor. Vom fi foarte supăraţi şi foarte trişti. Vrem toţi să ne calificăm. Ar fi păcat pentru jucători, mai ales, să nu o facem. Dacă ne vom califica, cred că va fi un mic miracol”.

Iar căpitanul echipei clujene, Mario Camora, consideră că jucătorii CFR-ului trebuie să foe concentraţi la maximum pentru îndeplinirea obiectivului: „Echipa a demonstrat deja în acest sezon că se poate să o învingem pe Celtic. Cel mai important pentru noi, jucătorii, este să fim inteligenţi. Cu siguranţă nu o să fie uşor. E bine că jucăm acasă, dar o să fie un meci foarte, foarte greu, şi numai dacă suntem concentraţi vom obţine rezultatul pe care îl dorim. Presiune există, vrem să mergem mai departe. Ar fi păcat să ajungem la ultimul meci cu acest avantaj şi să nu ne calificăm”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1873 secunde