Două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, salvate de polițiștii de frontieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, salvate de polițiștii de frontieră

Eveniment 05 Februarie 2023 / 11:06 661 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea a două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune, în zona localității Cernavodă.

În seara zilei de 04.02.2023, în jurul orei 18.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că două persoane s-au rasturnat cu ambarcațiunea pe care o conduceau, în zona kilometrului fluvial 252, pe un braț al Dunării.

Sub coordonarea serviciul SCOMAR al Gărzii de Coastă, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a pornit în căutarea acestora, ocazie cu care, cele două persoane au fost găsite pe malul brațului Dunărea Veche, în pădure.

Din cauza condițiilor hidro-meteorologice nefavorabile, intervenția a fost dificilă, însă cele două persoane au fost preluate de polițiștii de frontieră și transportate la sediul Punctului de Lucru Hârșova, la pontonul poliției de frontieră.

Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, astfel încât, la sediul pontonului se aflau mai multe echipaje de prim ajutor care le-au acordat ingrijirile necesare.

Persoanelee sunt în acest moment în siguranță și în afara oricărui pericol.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1532 secunde