Exclusiv Auto, alături de SSC Farul Constanța în drumul său spre Liga a 3-a la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Exclusiv Auto, alături de SSC Farul Constanța în drumul său spre Liga a 3-a la fotbal

Sport 13 Mai 2017 / 07:51 5903 accesări

Vineri seară, la Vivo Constanța (fostul Maritimo), echipa de fotbal Suporter Spirit Club Farul Constanța a vizitat noul showroom Exclusiv Auto, dealerul care este sponsor principal al liderului din Liga a IV-a. Exclusiv Auto este cel mai puternic dealer autorizat vânzări și service al mărcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și partener Das Welt Auto.

Pe lângă antrenorul principal Ion Barbu, președintele Consiliului Director al SSC Farul, Georges Muzaca, și câțiva membri cotizanți ai clubului, au fost prezenți jucătorii Vl. Neagu, Nițescu, Răvoiu, Țăranu, Bumbac, Suciu, E. Abibula, Pavlicu și Telișcă. După ce au vizitat showroom-ul și au admirat mașinile, reprezentanții SSC Farul au împărțit celor prezenți în mall autografe și invitații la meciul de sâmbătă cu CS Eforie, programat pe terenul ITC, de la ora 15.00.

„Este o acțiune de promovare a echipei noastre și am răspuns cu drag invitației adresate de Exclusiv Auto, sponsorul nostru principal. Încercăm să promovăm atât produsele lor, cât și imaginea noastră, ca și club de fotbal. Ambele părți au de câștigat din această acțiune”, a spus portarul Vlăduț Neagu.

„Ne propunem ca în următoarele săptămâni să fim cât mai aproape de cei care au venit alături de proiectul nostru. Vom merge cu echipa și cu antrenorii la sediul partenerilor noștri, pentru acțiuni de imagine. Ne dorim ca până la barajul de promovare în Liga a 3-a să atragem și mai mulți sponsori care să vină lângă SSC Farul Constanța. De acum, în fiecare vineri seară vom pleca prin Vivo, din showroomul Exclusiv Auto, în acțiuni de promovare a meciurilor pe care urmează să le jucăm sâmbătă”, a declarat Radu Lefca, director de marketing al clubului.

„Exclusiv Auto este sponsor principal al SSC Farul. Am încheiat un parteneriat anul trecut și dorim să sprijinim în continuare fotbalul constănțean. Mă bucur că se va forma un obicei ca vineri seara fotbaliștii să plece de aici ca să împartă invitații la meciul pe care îl vor juca sâmbătă”, afirmat Camelia Ciciu, director de marketing la Exclusiv Auto.12
Pagina a fost generata in 0.2222 secunde