Florin Cîțu este noul lider al PNL: Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Florin Cîțu este noul lider al PNL: Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor

Politică 25 Septembrie 2021 / 21:48 1626 accesări
Foto: facebook, Florin Cîțu

Foto: facebook, Florin Cîțu

Aglomerație și acuze la congresul PNL, organizat pentru alegerea șefului partidului. După o campanie lungă și tensionată, cu atacuri dure între candidați și susținători, mii de liberali au votat pentru a alege dacă partidul să fie condus de Ludovic Orban sau de Florin Cîțu.

Atmosfera a fost tensionată de la început la Romexpo. Vociferările au întrerupt inclusiv discursul președintelui Klaus Iohannis, invitat să transmită un mesaj în deschidere. Șeful statului a reclamat derapajele și atacurile la persoană, din ultimele luni, din partid.

Cu multe întreruperi, voce răgușită și chiar intervenții din partea contracandidatului său, Florin Cîțu și-a prezentat primul moțiunea. Ludovic Orban a intervenit să calmeze sala.

Ambii candidați s-au declarat dușmani ai PSD și liberali autentici. Orban a insistat pe dimensiunea creștină a partidului, iar Cîțu pe eroismul antreprenorilor.

La vot, au apărut și momente tensionate și nereguli.

A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de pe ambulanță, după ce un bărbat de 71 de ani a căzut de pe scenă și și-a fracturat un braț.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1973 secunde