Un muncitor care lucra la canalizare a murit prins sub un mal de pământ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un muncitor care lucra la canalizare a murit prins sub un mal de pământ

06 Aprilie 2016 / 14:20 471 accesări

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna olteană Verguleasa a murit, miercuri, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce executa lucrări la reţeaua de canalizare a localităţii Găvăneşti-Olt.

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, echipele de salvare l-au găsit pe muncitor acoperit de pământ până la nivelul brâului. El a fost surprins de malul de pământ când se afla într-un canal adânc de doi metri.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță.

"Pompierii, împreună cu muncitorii prezenți la fața locului, au reușit să-l scoată pe bărbat din canalul cu înălțimea de circa doi metri și lățimea de 60 de centimetri, după aproximativ zece minute. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. S-a executat resuscitare cardio-pulmonară aproximativ 30 de minute, fără rezultat favorabil, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din comuna Verguleasa, fiind declarat decedat”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

De asemenea, şi inspectorii de muncă din cadrul ITM Olt au deschis o anchetă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2433 secunde