1.500 de euro pentru fiecare oră de căsnicie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

1.500 de euro pentru fiecare oră de căsnicie

Monden 22 Ianuarie 2007 / 00:00 729 accesări

Heather Mills va încasa circa 1.500 de euro pentru fiecare oră de mariaj cu Paul McCartney, în cadrul unui acord de divorţ acceptat de aceasta. Aceasta a acceptat să primească, în cadrul divorţului, suma de 48 de milioane de euro şi mai multe proprietăţi, între care casa în stil georgian în valoare de şase milioane de euro pe care Sir Paul McCartney o are la Londra şi locuinţa de nouă milioane de euro pe care muzicianul o deţine în Beverly Hills.

Sir Paul McCartney a acceptat să îi ofere banii şi cele două case fostei sale soţii pentru că vrea ca detaliile divorţului să rămînă confidenţiale. Acordul nu le mulţumeşte însă pe fiicele muzicianului, Stella de 35 de ani şi Mary de 37 de ani, care voiau ca mama lor vitregă sa fie discreditată în justiţie.

Heather Mills, în vîrstă de 38 de ani, susţine că Sir Paul McCartney a rănit-o cu un ciob de la un pahar de vin şi a agresat-o deşi era însărcinată. Acordul de divorţ a fost aranjat de aceiaşi avocaţi care s-au ocupat, în anul 1996, de divorţul prinţesei Diana de prinţul Charles. Între timp, cei doi viitori foşti soţi îşi petrec vacanţa. Heather Mills a preferat să revină în Slovenia, unde a găsit refugiu şi după primul eşec în căsnicie.

Taguri articol


12