200 de kilograme de pește descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

200 de kilograme de pește descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă

Eveniment 16 Mai 2022 / 15:03 740 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, împreunăcu reprezentanți ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în urma căroraau constatat infracțiuni de braconaj piscicol şi au depistat 200 de kilograme de pește și 1500 metri de plase din material textil şi mono-filament.

În ziua de 15.05.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sulina, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cu ambarcațiunea din dotare, efectuând o acțiune în comun cu reprezentanți ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în zona Melea, Sf. Gheorghe, au depistat un cetățean român care desfășura activități de pescuit în perioada de prohibiție, dintr-o ambarcațiune.

Cu această ocazie polițiștii de frontieră au descoperit 270 metri de plasă și 113 kilograme de pește diferite specii.

În data de 12.05.2022, în urma unei acțiuni identice, polițiștii de frontieră au descoperit în zona lacului Sinoe 30 de plase mono-filament, cu o lungime totală de 750 metri si 50 kg de pește diferite specii capturat în ele .

În ziua de 15.05.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, cu ambarcațiunea din dotare, în zona Merheiul Mic au descoperit 325 metri de plase si 23 kilograme de pește, diferite specii.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “utilizare plase mono-filament și pescuitul în perioada de prohibiție”, plasele au fost confiscate, iar întreaga cantitate de pește a fost predată unor societăți comerciale de profil.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1301 secunde