40 de tineri din Vaslui suspecţi de COVID-19 pe litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai multe ambulanţe trimise pe litoral

40 de tineri din Vaslui suspecţi de COVID-19 pe litoral

Sănătate 05 August 2020 / 09:45 962 accesări

Autorităţile sanitare sunt în alertă maximă după ce două tinere din Vaslui au fost confirmate cu COVID-19 în urma unui majorat.

După petrecere, grupul de aproape 40 de tineri a plecat pe litoral, deşi unii dintre ei prezentau semne de boală, iar una dintre fete efectuase testul COVID-19 şi nu primise rezultatele.


Toate structurile sanitare din judeţul Vaslui sunt în alertă şi depun eforturi pentru a gestiona situaţia creată, având în vedere numărul mare de persoane implicate.

În plină pandemie, o familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat, la care au fost invitaţi aproximativ 40 de tineri. După petrecere, întreg grupul de tineri a plecat pe litoral, la Costineşti.

Paradoxal, o parte dintre ei, au ales să efectueze deplasarea la mare, deşi prezentau semne de răceală. De altfel, una dintre adolescente, fiica unui ambulanţier al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui a ajuns pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind adusă de tatăl său, deoarece prezenta semne de răceală.

A fost testată pentru COVID-19, apoi a plecat acasă.

Nu a mai aşteptat rezultatele testului şi a plecat împreună cu prietenii la mare. Din cauza numărului mare de solicitări, rezultatele testelor COVID-19 nu mai pot fi comunicate pacienţilor în termen de 24 de ore, aşa cum se întâmpla până nu demult.

Citeste continuarea in Adevarul.ro

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1994 secunde