A scos pistolul în Urgența constănțeană, nemaiavând răbdare să aștepte consultul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A scos pistolul în Urgența constănțeană, nemaiavând răbdare să aștepte consultul

Eveniment 27 Ianuarie 2020 / 12:59 2924 accesări

Un bărbat înarmat cu un pistol i-a amenințat pe angajații Spitalului Județean de Urgență Constanța. Potrivit agenților de pază, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, și-ar fi pierdut răbdarea aștepând să îi fie consultat copilul. Potrivit comunicatului firmei care asigură paza Spitalului Județean Constanța, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30.

„Agenții care asigurau serviciul de pază în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța și-au altertat colegii de intervenție, comunicându-le că un bărbat în jur de 30 de ani, care părea în stare de ebrietate, amenință cu arma în secția de Pediatrie”, se arată în comunicat.

Agenții de intervenție au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și au găsit asupra acestuia un pistol cu bile și un spray paralizant, „arme de care a făcut uz amenințând personalul medical, întrucât își pierduse răbdarea așteptând consultul copilului”.

Reprezentanții firmei de pază au alertat Poliția.„Am fost sesizați în jurul orei 1.30 de către angajații firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifesta un comportament recalcitrant, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenții de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft și un spray lacrimogen”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța. Potrivit acestora, în acest caz se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.312 secunde